Kuvait

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Kuvait

Eladó ingatlan Kuvaitban

Kuvait egy arab ország a Perzsa-öbölben, kulturális örökségével rendelkezik, amely az ókorban nyúlik vissza. Al-Kuvait, a főváros a modern építészetéről ismert, amely a felhőkarcolóktól a szédítő Kuwait-tornyokig terjed, és olyan tervezőtornyokkal rendelkezik, amelyek a mecset klasszikus járólapos boltozataira emlékeztetnek. Délen Szaúd-Arábiával és északon Irakkal határos.

Ha költözik, és eladó ingatlanokat keres Kuvaitban, fontos megismerni az ország ingatlanpiacának trendjét. A Kuvaiti ingatlanszektor növekszik a pozitív energia növekedésében, amely nem jött volna jobb időben, mivel a Kuvaiti kormány aláírt egy ambiciózus húszéves tervet az ország turizmusának előmozdítására. Tehát ez egy remek alkalom, hogy Kuvaitban eladó ingatlanokat vásároljon. Ehhez kapcsolódik az a tény, hogy az ingatlanszektor nagyban részesült a közvetlen külföldi tőkebefektetésekről szóló új rendelet bejelentéséből, amelynek célja az ingatlanpiac forradalmasítása. Mindezek a tényezők együtt jelzik, hogy a már jó állapotú Kuvaiti ingatlanpiac valószínűleg tovább bővül.

Bizonyos tényezők sújtották Kuvait ingatlanpiacát, köztük az olyan emigránsok távozását, akik jobb lehetőségeket keresnek más országokban, vagy visszatérnek a származási országukba. Kuvait külföldön emigránsai fontolgatják családjaik küldését származási országukba. Ugyanakkor fenntartják érvényes tartózkodási helyét, és úgy döntenek, hogy agresszív Kuvaitban maradnak. Ez a tendencia azonban tovább rontja az ingatlanszektor jelenlegi helyzetét, és a bérleti díjak várhatóan tovább csökkennek, miután kihirdetik a külföldről történő kihirdetést.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 25416

Eladás Egy hálószobás lakás, Kuvait, Madīnat al-Kuwait, Madīnat al-Kuwait, اسطنبول

40,202,754.82HUF
Eladás
Egy hálószobás lakás

71 m²
Ár: US $ 112,000 Fizetési mód: 40% az első tétel, a fennmaradó összeget a 24 hónapos időszakra nélkül előnyök Méret: 71 négyzetméter Hálószoba: 1 ...
Cod. 21917

Eladás Három hálószobás lakás, Kuvait, Madīnat al-Kuwait, Madīnat al-Kuwait, Madīnat al-Kuwait

Reserved negotiation
Eladás
Három hálószobás lakás

70 m²
ház eladó
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB